Middag med tre rätter

3-rätters à 565 kr, contorni ingår.
3-rätters ink. vinpaket à 885kr
Antipasti
Carpaccio di Manzo
Lövtunna skivor oxfilé med parmesan, ruccola, citron, kaprisbär, balsamico, pinjenötter och olivolja.
Paper-thin slices of fillet of beef served with parmesan, arugula, lemon, capers, balsamico, pine nuts and olive oil.
alt.
Bruschetta Classico con Parmegiano
Bruschetta med en blandning av gula och röda tomater med vitlök, basilika och olivolja.
Toppad med parmesan som lagrats i 30 månader.
Bruschetta with a mixture of yellow and red tomatoes with garlic, basil and olive oil.
Topped with 30 months matured parmesan.
* * * * * * * * *
Secondi
Filetto di Agnello rustico
Grillad lamminnerfilé med lagerblad, vitlök, guanciale (griskind). Serveras med fänkål, apelsin, rödlök, basilika och rödvinsås.
Grilled fillet of lamb with bay leaf, garlic, guanciale (pork cheek), served white fennel, orange, red onion, basil and red wine sauce.
al
Spigola in crosta di patate
Färsk havsabborre med vitlök och rosmarin bakad i ugnen med ett täcke av knaprig potatis.
Fresh sea bass with garlic and rosemary is baked in the oven with a cover
of crispy potatoes,
* * * * * * * * *
Dolci
Tiramisù
Husets Tiramisù / Tiramisù of the house.
alt.
Pannacotta con salsa alle fragole
Krämig vitchoklad pannacotta serveras med hemmagjord jordgubbssås.
Creamy white chocolate panna cotta is served with homemade strawberry sauce.
.