Middag med tre rätter

3-rätters à 610 kr, contorni ingår.
3-rätters ink. vinpaket à 930kr
Antipasti
Carpaccio di Manzo
Lövtunna skivor oxfilé med parmesan, ruccola, citron, kaprisbär, balsamico, pinjenötter och olivolja.
Paper-thin slices of fillet of beef served with parmesan, arugula, lemon, capers, balsamico, pine nuts and olive oil.
alt.
Bruschetta Classica con Parmigiano
Bruschetta med sicilianska körsbärstomater med vitlök, basilika och olivolja.
Toppad med parmesan som lagrats i 30 månader.
Bruschetta with a mixture of yellow and red tomatoes with garlic, basil and olive oil.
Topped with 30 months matured parmesan.
* * * * * * * * *
Secondi
Filetto di Agnello rustico
Grillad lamminnerfilé med lagerblad, vitlök och guanciale.
Serveras med fänkål, apelsin, rödlök, basilika och rödvinssås.
Grilled fillet of lamb with bay leaf, garlic, guanciale. Served with fennel, orange, red onion, red wine sauce.
alt.
Spigola in Guazzetto
Färsk havsabborre i en sås av sicilianska datterinitomater med vitlök, pepperoncino & en skvätt brandy.
Fresh sea bass in a sauce of Sicilian datterini tomatoes with garlic, pepperoncino and a touch of brandy.
* * * * * * * * *
Dolci
Tiramisù
Husets Tiramisù / Tiramisù of the house.
alt.
Pannacotta alla Liquirizia
Krämig lakritspannacotta toppad med hemgjord hallonsås.
Creamy liquorice pannacotta topped with homemade raspberry sauce.
.