Middag med tre rätter

3-rätters à 610 kr, contorni ingår.
3-rätters ink. vinpaket à 930kr
Antipasti
Carpaccio di Manzo
Med parmesan, ruccola, citron, kaprisbär, balsamico, pinjenötter och olivolja.
served with parmesan, arugula, lemon, capers, balsamico, pine nuts and olive oil.
alt.
Bruschetta Classico con Parmegiano
Bruschetta med sicilianska körsbärstomater med vitlök, basilika och olivolja.
Toppad med parmesan som lagrats i 36 månader.
Bruschetta with a mixture of yellow and red tomatoes with garlic, basil and olive oil.
Topped with 36 months matured parmesan.
* * * * * * * * *
Secondi
Filetto di Agnello rustico
Grillad lamminnerfilé med lagerblad, vitlök och guanciale. Serveras med fänkål, apelsin, rödlök, basilika och rödvinssås.
Grilled fillet of lamb with bay leaf, garlic, guanciale. Served with fennel, orange, red onion, red wine sauce.
alt.
Spigola in Guazzetto
Färsk havsabborre i en sås av sicilianska datterini tomater med vitlök, peperocino en skvätt brandy.
Fresh sea bass in an sauce of Sicilian datterini tomatoes with garlic, peperocino a touch of brandy.
* * * * * * * * *
Dolci
Tiramisù
Husets Tiramisù / Tiramisù of the house.
alt.
Pannacotta con salsa alle fragole
Krämig vanilj och vitchoklad pannacotta toppas med hemmagjord jorgubbsås .
Creamy vanilla and white chocolate panna cotta is topped with homemade strawberry sauce.
.