Meny för minst åtta personer

 

ANTIPASTI
Förrätter / Starters

Affettati Misti 190kr

Ett urval av klassiska charkuterier och delikata ostar från olika delar av Italien.
Fråga gärna personalen efter kvällens urval.

A selection of classic antipasti dishes such as cold cuts and cheeses
from different regions in Italy. Please ask the waiter for tonight’s selection.

Carpaccio di Manzo 160kr

Lövtunna skivor oxfilé serverade med parmesanost som lagrats i 30 månader, ruccola, citron,
kaprisbär, balsamico, pinjenötter och olivolja.

Paper-thin slices of fillet of beef served with 30 months matured parmesan, arugula, lemon, capers, balsamico, pine nuts and olive oil.

Bruschetta Classico con Parmegiano 130kr

Bruschetta med en blandning av gula och röda tomater med vitlök, basilika och olivolja. Toppad med parmesan som lagrats i 30 månader.

Bruschetta with a mixture of yellow and red tomatoes with garlic, basil, and olive oil. Topped with 30 months matured parmesan.

 

 PRIMI
Färsk pasta, risotto och gnocchi / Fresh pasta and risotto

 

Risotto Fungi Misti 160kr/215kr

Krämig risotto med smör, parmesan och en härlig mix av säsongens svamp.
(Fråga personalen om veckans urval)

Creamy risotto with butter, parmesan and a wonderful mix of seasonal mushrooms.
(Ask the staff about this week’s selection)

 

Spaghetti con gamberi all’antica Liguria 158kr/210kr

Spaghetti med scampi, chili, lök, tomater.
Serveras med vår egen liguriska pesto av citron, persilja, pinjenötter,
kapris, vitlök, rödvinsvinäger och olivolja.

Spaghetti with scampi, white wine, chili, onion, lemon, tomatos . Served with our own ligurian pesto of parsley, pine nuts,
capers, garlic, red wine vinegar, and olive oil.

 

Tagliatelle al ragú d´anatra 158kr/210kr

Tagliatelle med ragu på anklår, (långkok på ca 4,5 timmar med selleri, lök, morötter, tomatpuré och lagerblad.)

Taglitelle with duck ragu. (slow cooking four about 4,5 hours with celery, onions, carrots, tomato puree and bay leaf.

 

 

SECONDI
Varmrätter / Main courses

 

Filetto di Agnello rustico 250kr

Grillad lamminnerfilé med lagerblad, vitlök, guanciale (griskind). Serveras med fänkål, apelsin, rödlök, basilika och rödvinsås.

Grilled fillet of lamb with bay leaf, garlic, guanciale (pork cheek), served white fennel, orange, red onion, basil and red wine sauce.

Saltimbocca 240kr

Ut bankad kalvfilé med Parma och salvia i en vitvinssås som görs på smör, mjöl och vitt vin.

 

Kneaded veal fillet with Parma and sage in a white wine sauce made from butter, flour and white wine.

 

Spigola in crostata di patate 245kr

Färsk havsabborre med vitlök och rosmarin bakas i ugnen med ett täcke av knaprig potatis,

Fresh sea bass with garlic and rosemary is baked in the oven with a blanket of crispy potatoes,

val av Contorni/tillbehör till varmrätterna finns under Contorni

Dolce/dessert har ni under Dolce

 

 

 

 

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24