Sällskapsmeny (för fler än 8 personer)

 

Förrätter / Starters

Affettati Misti 295kr

Ett urval av klassiska charkuterier och delikata ostar från olika delar av Italien.
Fråga gärna personalen efter kvällens urval.

A selection of classic antipasti dishes such as cold cuts and cheeses
from different regions in Italy. Please ask the waiter for tonight’s selection.

Carpaccio di Manzo 185kr

Lövtunna skivor oxfilé serverade med parmesanost som lagrats i 30 månader, ruccola, citron, kaprisbär, balsamico, pinjenötter och olivolja.

Paper-thin slices of fillet of beef served with 30 months matured parmesan, arugula, lemon, capers, balsamico, pine nuts and olive oil.

Bruschetta Classico con Parmigiano 155kr

Bruschetta med en blandning av gula och röda tomater med vitlök, basilika och olivolja. Toppad med parmesan som lagrats i 30 månader.

Bruschetta with a mixture of yellow and red tomatoes with garlic, basil, and olive oil. Topped with 30 months matured parmesan.

 SECONDI

Varmrätter / Main courses

 

Tagliatelle al tartufo 295kr

Färsk tagliatelle med smör, parmesan och en ”salsa tartufata” toppas med Färsk tryffel. Så gott!

Fresh tagliatelle with butter, parmesan and a ”salsa tartufata” topped with fresh truffles. So good!

 

Passatelli porcini e Salsiccia 265kr

Recept taget från kökschef Mirco Guidis farmor från Marche.
Pastan görs på brödsmulor, parmesan, mjöl, ägg, citronskal och muskot. Serveras med karl Johan svamp, salsiccia, lök och en skvätt grädde.

Recipe taken from kitchen manager Mirco Guidi’s grandmother from Marche.
The pasta is made on breadcrumbs, parmesan, flour, eggs, lemon peel and nutmeg. Served with mushroom, salsiccia, onion and touch cream.

 

Filetto di Agnello rustico 295kr

Grillad lamminnerfilé med lagerblad, vitlök, guanciale (griskind).
Serveras med fänkål, apelsin, rödlök, basilika och rödvinsås.

Grilled fillet of lamb with bay leaf, garlic, guanciale (pork cheek).
Served with fennel, orange, red onion, basil and red wine sauce.

Saltimbocca 285kr

Utbankad kalvfilé med Parmaskinka och salvia i en vitvinssås gjord på
smör, mjöl och vitt vin.

Kneaded veal fillet with Parma and sage in a white wine sauce made from butter, flour and white wine.

Spigola in crosta di patate 280kr

Färsk havsabborre med vitlök och rosmarin bakad i ugnen med ett täcke av knaprig potatis.

Fresh sea bass with garlic and rosemary is baked in the oven with a cover
of crispy potatoes,

 

Tonno in crosta di pistachio con puré di finocchio 290kr

tonfiskfilé panerad med pistagenötter och sesamfrön.
Serveras lättstekt med lök och fänkolspuré

Fresh tuna breaded with pistachio nuts and sesame seeds.
Served lightly fried with onion and fennel purée.

 

Arancini allo zafferano 70kr

Panerade risottobollar med saffran fyllda med köttragu, gröna ärtor och mozzarella.

Breaded risotto balls with saffron stuffed with meat ragu, green peas and mozzarel

 

 

Spinaci al burro e parmigiano 70kr

En Färsk italiensk spenat med smör och parmesan ”så gott så enkelt”
A Fresh Italian Spinach with Butter and Parmesan ”so good so simple”

Verdure grigliate 60kr

Grillad paprika, aubergine och zucchini med vitlök, persilja och olivolja.

Grilled peppers, eggplant and zucchini with garlic, parsley and olive oil.

Patate arrosto 70kr

Ugnsbakad potatis med vitlök, rosmarin och olja.

Oven baked popatoes with garlic, rosmary and oil.

Insalata mista 60kr

Blandsallad med körsbärstomater, rädisor, och parmesan. Vänd med olivolja.

Mixed salad with cherry tomatoes, radish and parmesan. Tossed with olive oil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24