Meny för fler än åtta

Affettati Misti 225kr

Ett urval av klassiska charkuterier och delikata ostar från olika delar av Italien.
Fråga gärna personalen efter kvällens urval.

A selection of classic antipasti dishes such as cold cuts and cheeses
from different regions in Italy. Please ask the waiter for tonight’s selection.

Carpaccio di Manzo 165kr

Lövtunna skivor oxfilé serverade med parmesanost som lagrats i 30 månader, ruccola, citron, kaprisbär, balsamico, pinjenötter och olivolja.

Paper-thin slices of fillet of beef served with 30 months matured parmesan, arugula, lemon, capers, balsamico, pine nuts and olive oil.

Bruschetta Classico con Parmegiano 130kr

Bruschetta med tomater med vitlök, basilika och olivolja. Toppad med parmesan som lagrats i 30 månader.

Bruschetta  tomatoes with garlic, basil, and olive oil. Topped with 30 months matured parmesan.

 

Tagliatelle al tartufo 265kr

Färsk tagliatelle med smör, parmesan och en ”salsa tartufata” toppas med Färsk tryffel. Så gott!

Fresh tagliatelle with butter, parmesan and a ”salsa tartufata” topped with fresh truffles. So good!
.

SECONDI/VARMRÄTTER 

Passatelli al funghi e Salsiccia 220kr

Recept taget från kökschef Mirco Guidis farmor från Marche.
Pastan görs på brödsmulor, parmesan, mjöl, ägg, citronskal och muskot. Serveras med svamp, salsiccia, lök och en skvätt av grädde.

Recipe taken from head chef Mirco Guidi´s grandmother from Marche.
The pasta is made of breadcrumbs, parmesan, flour, egg, lemon peel and nutmeg. Served with mushrooms, salsiccia, onions and a splash of cream.

Filetto di Agnello rustico 275kr

Grillad lamminnerfilé med lagerblad, vitlök, guanciale (griskind).
Serveras med fänkål, apelsin, rödlök, basilika och rödvinsås.

Grilled fillet of lamb with bay leaf, garlic, guanciale (pork cheek).
Served with fennel, orange, red onion, basil and red wine sauce.

Saltimbocca 250kr

Utbankad kalvfilé med Parmaskinka och salvia i en vitvinssås gjord på
smör, mjöl och vitt vin.

Kneaded veal fillet with Parma and sage in a white wine sauce made from butter, flour and white wine.

 

Spigola in Guazzetto 248kr

Färsk havsabborre i en underbar Guazzettosås (Datterimi tomater, vitlök, persilja, pepperoncino, kapris och sardell).

Fresh sea bass in a wonderful Guazzetto sauce (Datterimi tomatoes, garlic, parsley, pepperoncino, capers and anchovies).

Tonno in crosta di pistachio con puré di finocchio 275kr

tonfiskfilé panerad med pistagenötter och sesamfrön.
Serveras lättstekt med lök och fänkolspuré

Fresh tuna breaded with pistachio nuts and sesame seeds.
Served lightly fried with onion and fennel purée.

CONTORNI/TILLBEHÖR 

Suppli 55kr

Panerade risottobollar med lite saffran, fyllda med mozzarella.

Breaded risotto balls with saffron stuffed with mozzarella.

Spinaci al burro e parmigiano 59kr

Spenat med smör toppad med parmesan.

Spinach with butter topped with parmesan.

Verdure grigliate 59kr

Grillad paprika, aubergine och zucchini med vitlök, persilja och olivolja.

Grilled peppers, eggplant and zucchini with garlic, parsley and olive oil.

Patate fritte 59kr

Friterad potatis.

Deep fried potatoes.

Insalata mista 57kr

Blandsallad med körsbärstomater, rädisor, och parmesan. Vänd med olivolja.

Mixed salad with cherry tomatoes, radish and parmesan. Tossed with olive oil.

DOLCE/DESSERT 

Tiramisù 98kr

Husets Tiramisù med savoiardekex, mascarpone, espresso, Kahlúa, calvados, apelsin och citron. Toppad med kakaopuder.

Tiramisù of the house with savoiarde biscuits, mascarpone, espresso, Kahlúa, calvados, orange and lemon. Topped with cocoa powder.

Pannacotta con salsa alle Fragole 98kr

Classics vanilj pannacotta med Jordgubb.

Classics vanilla panna cotta with strawberry.

Semifreddo alla nocciola 98kr

Halvkall kallas desserten i Italien. Görs med hasselnötter och smaksätts med hasselnöts kräm.

The dessert in Italy is called semi-cold. Made with hazelnuts and flavored with hazelnut cream.

 

Gelato 30kr/kula

Fråga personalen om veckans urval av glass och sorbet.

Please ask your waiter for this week’s selection of ice cream and sorbet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24