Meny för minst åtta personer

Reducerad meny

 

Antipasti/Förrätt/Starters 

Affetati misti 185kr

Ett urval a charkuterier och delikata ostar från Toscana och Piemonte.  

Could cuts and cheese from Toscany and peimonte.

Carpaccio di manzo 170kr  

Lövtunna skivor av oxfile serveras med parmesanost lagrad i 40 mån. Ruccola, citron, kaprisbär, balsamico, pinjenötter och olivolja.  

Paper-thin slices of beef fillet served with 40 months parmesan, lemon, capers, balsamic, pine nuts and oliv oil.

Bruschetta di Mare 165kr

Bruschetta på grillad surdeg med handskalade räkor, rökt lax, schalottenlök, vitlök, chili, citron och olivolja. Toppad med pepparrotscrémefraîche.

 Grilled sourdough bruschettas with hand peeled shrimps, smoked salmon, shallots, garlic, chili, lemon and olive oil. Topped with horseradish cream.

 

Primi/Mellanrätt/Half portion

Fusilli con Salsiccia 165kr/235kr 

Fusilli med salsicciaragu och provolone picante.
Serveras med salviasmör med pancetta,vitlök och chili, toppad med rostade valnötter. 

Fusilli pasta with salsicciaragu and provolone picante.Served with with sage butter
with pancetta, garlic and chili and topped with roasted walnuts.

 

Fråga gärna din servitör efter dagens vegetariska/veganska alternativ.
Please ask your waiter for today’s vegetarian/vagan option.

 

 Secoundi/Varmrätt/Main course 

Agnello con Peperonata 290kr 

Grillad lamminnerfilé, marinerad med vitlök, vitt vin och olivolja. Serveras med rödvinssås, peperonata och tapenade av taggiascaoliver.

Grilled fillet of lamb marinated in garlic, white wine and olive oil.Served with red wine sauce, peperonata and taggiasca olives tapenade.

 

Cotolette con Prosciutto di Parma 290kr

Panerad och stekt kalvytterfilé gratinerad med prosciutto, tomat sås och riven parmesan.
Serveras med grillad citron.

Breaded and fried calf fillet gratinated with prosciutto di Parma, tomato sauce
and grated parmesan. Served with grilled lemon.

Merluzzo 288kr

Ugnsbakad torskrygg serverad med broccolivelouté med vitlök , toppad med vit tryffelolja.

Oven baked cod loin served with broccoli velouté with garlic and, topped with white truffle oil.

 

Dolci/dessert/Desserts 

Tiramisù 95kr 

Husets Tiramisù med savoiardekex, mascarpone, espresso, Kahlúa, calvados, apelsin och citron. 

Tiramisù of the house.

 

Pannacotta al cioccolato 95kr 

Nougatpannacotta toppad med halloncoulis och krossade rostade hasselnötter. 

Nougat pannacotta topped with raspberry coulis and crushed roasted hazelnuts.

 

Gelato 45kr/kula

 Fråga personalen om veckans urval av glass och sorbet.

Please ask your waiter for this week’s selection of ice cream and sorbet.

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24