Sällskapsmeny (för fler än 8 personer)

9
Förrätter / Starters
Affettati Misti 310kr
Ett urval av klassiska charkuterier och delikata ostar från olika delar av Italien.
Fråga gärna personalen efter kvällens urval.
A selection of classic antipasti dishes such as cold cuts and cheeses
from different regions in Italy. Please ask the waiter for tonight’s selection.
Carpaccio di Manzo 185kr
Lövtunna skivor oxfilé serverade med parmesanost som lagrats i 30 månader, ruccola, citron, kaprisbär, balsamico, pinjenötter och olivolja.
Paper-thin slices of fillet of beef served with 30 months matured parmesan, arugula, lemon, capers, balsamico, pine nuts and olive oil.
Bruschetta Classico con Parmigiano 160kr
Bruschetta med en blandning av gula och röda tomater med vitlök, basilika och olivolja. Toppad med parmesan som lagrats i 30 månader.
Bruschetta with a mixture of yellow and red tomatoes with garlic, basil, and olive oil. Topped with 30 months matured parmesan.
SECONDI
Varmrätter / Main courses
Tagliatelle al tartufo 305kr
Färsk tagliatelle med smör, parmesan och en ”salsa tartufata” toppas med Färsk tryffel. Så gott!
Fresh tagliatelle with butter, parmesan and a ”salsa tartufata” topped with fresh truffles. So good!
Passatelli asparagi e Salsiccia 275kr
Recept taget från kökschef Mirco Guidis farmor från Marche.
Pastan görs på brödsmulor, parmesan, mjöl, ägg, citronskal och muskot. Serveras med datterini tomater, salsiccia, grönsparris, peperoncino och lök .
Recipe taken from kitchen manager Mirco Guidi’s grandmother from Marche.
The pasta is made on breadcrumbs, parmesan, flour, eggs, lemon peel and nutmeg. Served with datterini tomatoes, salsiccia, green asparagus, peperoncino and onion.
Filetto di Agnello rustico 295kr
Grillad lamminnerfilé med lagerblad, vitlök, guanciale (griskind).
Serveras med fänkål, apelsin, rödlök, basilika och rödvinsås.
Grilled fillet of lamb with bay leaf, garlic, guanciale (pork cheek).
Served with fennel, orange, red onion, basil and red wine sauce.
Saltimbocca 295kr
Utbankad kalvfilé med Parmaskinka och salvia i en vitvinssås gjord på
smör, mjöl och vitt vin.
Kneaded veal fillet with Parma and sage in a white wine sauce made from butter, flour and white wine.
Spigola in crosta di patate 289kr
Färsk havsabborre med vitlök och rosmarin bakad i ugnen med ett täcke av knaprig potatis.
Fresh sea bass with garlic and rosemary is baked in the oven with a cover
of crispy potatoes,
Tonno in crosta di pistachio con puré di finocchio 298kr
tonfiskfilé panerad med pistagenötter och sesamfrön.
Serveras lättstekt med lök och fänkolspuré
Fresh tuna breaded with pistachio nuts and sesame seeds.
Served lightly fried with onion and fennel purée.
Fagiolini 69kr
Haricots vert , vitlök, rosmarin, peperoncino, datterini tomater.
Haricots vert, garlic, rosemary, pepperoncino och datterini tomatoes.
Broccoli 75kr
Broccoli, citron, vitlök och guanciale (torkad griskind).
Broccoli, lemon, garlic and guanciale (dried pork cheek).
Spinaci al burro e parmigiano 75kr
En Färsk italiensk spenat med smör och parmesan ”så gott så enkelt”
A Fresh Italian Spinach with Butter and Parmesan ”so good so simple”
Patate arrosto 75kr
Ugnsbakad potatis med vitlök, rosmarin och olja.
Oven baked popatoes with garlic, rosmary and oil.
Insalata mista 67kr
Blandsallad med körsbärstomater, rädisor, och parmesan. Vänd med olivolja.
Mixed salad with cherry tomatoes, radish and parmesan. Tossed with olive oil.