CARNE E PESCE

 

Entrecõte al sale grosso e rosmarino 365 kr

En utsökt grillad entrecõte med rosmarine, ”sale grosso” serveras med
patate arrosto.

A delicious grilled entrecõte with rosmarine, ”sale grosso” is served with
patate arrosto.

 

Filetto di Agnello rustico 295kr

Grillad lamminnerfilé med lagerblad, vitlök och guanciale (griskind).
Serveras med fänkål, apelsin, rödlök, basilika och rödvinssås.

Grilled fillet of lamb with bay leaf, garlic and guanciale (pork cheek).
Served with fennel, orange, red onion, basil and red wine sauce.

Saltimbocca 285kr

Utbankad kalvfilé med parmaskinka och salvia i en vitvinssås gjord
på smör, mjöl och vitt vin.
Kneaded veal fillet with parma ham and sage in a white wine sauce made
on butter, flour and white wine.

 

 

 Spigola in Guazzetto 280kr

Färsk havsabborre i en fantastisk sås av sicilianska datterini tomater med vitlök, peperocino en skvätt brandy.

Fresh sea bass in an amazing sauce of Sicilian datterini tomatoes with garlic, peperocino a touch of brandy.

 

Tonno in crosta di pistachio con puré di finocchio 290kr

tonfiskfilé panerad med pistagenötter och sesamfrön.
Serveras lättstekt med lök och fänkolspuré

Fresh tuna breaded with pistachio nuts and sesame seeds.
Served lightly fried with onion and fennel purée.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24