CARNE E PESCE

 

 

Tagliata rucola parmigiano e pomodorini 299kr

En autentisk tagliata på flankstek serveras med ruccola, parmegiano och köksbärstomater,

An authentic flank steak tagliata is served with arugula, parmegiano and
cherry tomatoes.

 

 

 Filetto di Agnello rustico 290kr

Grillad lamminnerfilé med lagerblad, vitlök, guanciale (griskind). Serveras med fänkål, apelsin, rödlök, basilika och rödvinsås.

 Grilled fillet of lamb with bay leaf, garlic, guanciale (pork cheek), served white fennel, orange, red onion, basil and red wine sauce.

Saltimbocca 280kr

Utbankad kalvfilé med parmaskinka och salvia i en vitvinssås gjord
på smör, mjöl och vitt vin.
Kneaded veal fillet with parma ham and sage in a white wine sauce made
on butter, flour and white wine.

 

Tonno in crosta di pistachio con puré di finocchio 285kr

Färsk tonfisk panerad med pistagenötter och sesamfrön.
Serveras lättstekt med lök och fänkolspuré.

Fresh tuna breaded with pistachio nuts and sesame seeds.
Served lightly fried with onion and fennel purée.

Spigola in crosta di patate 275kr

Färsk havsabborre med vitlök och rosmarin bakad i ugnen med ett täcke av knaprig potatis.

Fresh sea bass with garlic and rosemary is baked in the oven with a cover
of crispy potatoes,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24