Pasta

 

Risotto al Colle Beretto e tartar di scampi 285kr

Krämig risotto med vårt egenproducerade spumante (champange) från
Colle Bereto och parmesan. Toppad med persilje olja och tartar på havskräftor.

Creamy risotto with our own spumante (champagne) wine Colle Bereto and parmesan.
Topped with parsley oil and tartar of Nowegian lobster.

 

 

Carbonara 265 kr

Autentisk Carbonara med guanciale och pecorino Romano, äggula och toppas med mycket svartpeppar. Mer autenstik går inte att bli

Authentic Carbonara with guanciale and pecorino Romano , egg yolk and topped with plenty of black pepper. More autenstik cannot be.

 

Ravioli al nero di seppia con spigola 255kr

Färsk ravioli med färg av bläckfiskbläck fylld med havsaborre serveras med datterini tomater, vitlök, peperioncino, olivolja, scampi, persilja, pinjenötter och en skvätt av cognac

Fresh ravioli with the color of octopus ink filled with sea bass served with datterini tomatoes, garlic, peperioncino, olive oil, scampi, parsley, pine nuts and a splash of cognac.

 

 Tagliatelle al tartufo 295kr

Färsk tagliatelle med smör, parmesan och en ”salsa tartufata” toppas med Färsk tryffel. Så gott!

Fresh tagliatelle with butter, parmesan and a ”salsa tartufata” topped with fresh truffles. So good!

.

Passatelli porcini e Salsiccia 265kr

Recept taget från kökschef Mirco Guidis farmor från Marche.
Pastan görs på brödsmulor, parmesan, mjöl, ägg, citronskal och muskot. Serveras med karl Johan svamp, salsiccia, lök och en skvätt grädde.

Recipe taken from kitchen manager Mirco Guidi’s grandmother from Marche.
The pasta is made on breadcrumbs, parmesan, flour, eggs, lemon peel and nutmeg. Served with mushroom, salsiccia, onion and touch cream.

Ravioli Burrata e pomodoro con basilico fritto 240kr

Färsk ravioli fylld med burrata serveras med datterini tomater, lök, apelsinsaft, peperoncino och friterad basilika.

Fresh ravioli filled with burrata served with datterini tomatoes, onions, orange juice, peperoncino and deep-fried basil..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24