Pasta

Risotto alla zucca d’autunno 279kr
Krämig pumparisotto toppad med gorgonzola och svart vitlök.
Creamy pumpkin risotto topped with gorgonzola and black garlic.
Carbonara 275 kr
Autentisk Carbonara med guanciale, pecorino Romano och äggula,
toppad med mycket svartpeppar. Mer autentiskt blir det inte.
Authentic Carbonara with guanciale, pecorino Romano and egg yolk, topped with plenty of black pepper. It doesn’t get more authentic than that.
Ravioli al nero di seppia con spigola 280kr
Ravioli med färg av bläckfiskbläck fylld med havsaborre. Serveras med datterinitomater, vitlök, peperoncino, olivolja, scampi, persilja, pinjenötter och en skvätt cognac.
Ravioli coloured with octopus ink and filled with sea bass. Served with datterini tomatoes, garlic, peperoncino, olive oil, scampi, parsley, pine nuts and a splash of cognac.
Tagliatelle al tartufo 305kr
Tagliatelle med smör, parmesan och en ”salsa tartufata”
toppad med färsk tryffel. Så gott!
Tagliatelle with butter, parmesan and a ”salsa tartufata”
topped with fresh truffles. So good!
.
Passatelli porcini e Salsiccia 275kr
Recept taget från kökschef Mirco Guidis farmor från Marche.
Pastan görs på brödsmulor, parmesan, mjöl, ägg, citronskal och muskot. Serveras med karl Johan svamp, salsiccia, lök och en skvätt grädde.
Recipe taken from kitchen manager Mirco Guidi’s grandmother from Marche.
The pasta is made on breadcrumbs, parmesan, flour, eggs, lemon peel and nutmeg. Served with mushroom, salsiccia, onion and touch cream.
Spaghetti pomodoro e stracciatella 275kr
Spaghetti serverad med mustig tomatsås på datterinitomater, lök,
apelsinsaft och peperoncino. Toppad med stracciatella.
Spaghetti served with a rich tomato sauce of datterini tomatoes, onion,
orange juice and pepperoncino. Topped with stracciatella.