Pasta

Risotto al parmigiano 250kr

Risotto Carnaroli invecchiato (årgångsris på 12mån) serveras med parmesan som kommer från vacca Rossa (en röd ko från norra Italien vars mjölk ger ostens fanatiska smak) toppas med en 12 årig balsamico som är lagrad i kastanjefat från Modena.

(Tar ca 30 min då den lagas ala minut)

Risotto Carnaroli invecchiato (vintage rice of 12 months) is served with parmesan that comes from vacca Rossa (a red cow from northern Italy whose milk gives the cheese fantastic flavor) is topped with a 12-year-old balsamic aged in chestnut barrels from Modena.

(Takes about 30 min to cook)

 

 

Carbonara 245kr

Autentisk Carbonara med guanciale och pecorino Romano, äggula och toppas med mycket svartpeppar. Mer autenstik går inte att bli

Authentic Carbonara with guanciale and pecorino Romano , egg yolk and topped with plenty of black pepper. More autenstik cannot be

 

 Ravioli al nero di seppia con spigola 240kr

Färsk ravioli med färg av bläckfiskbläck fylld med havsaborre serveras med datterini tomater, vitlök, peperioncino, olivolja, scampi, persilja, pinjenötter och en skvätt av cognac

Fresh ravioli with the color of octopus ink filled with sea bass served with datterini tomatoes, garlic, peperioncino, olive oil, scampi, parsley, pine nuts and a splash of cognac.

Tagliatelle al tartufo 275kr

Färsk tagliatelle med smör, parmesan och en ”salsa tartufata” toppas med Färsk tryffel.

Så gott!

Fresh tagliatelle with butter, parmesan and a ”salsa tartufata” topped with fresh truffles.

So good!

Passatelli ai frutti di mare 250kr

Recept taget från kökschef Mirco Guidis farmor från Marche.
Pastan görs på brödsmulor, parmesan, mjöl, ägg, citronskal och muskot. Serveras med blåmusslor, scampi, vongole, calamari, vitlök, peperoncino och olivolja närmare havet kommer man inte .

Recipe taken from kitchen manager Mirco Guidi’s grandmother from Marche.
The pasta is made on breadcrumbs, parmesan, flour, eggs, lemon peel and nutmeg. Served with blue mussels, scampi, vongole, calamari, garlic, peperoncino and olive oil closer to the sea, one will not be .

 

Ravioli Burrata e pomodoro con basilico fritto 230kr

Färsk ravioli fylld med burrata serveras med datterini tomater, lök, apelsinsaft, peperoncino och friterad basilika.

Fresh ravioli filled with burrata, served with datterini tomatoes , onions , orange juice, peperoncino and deep-fried basil.

 

 

 

 

 

 

 

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24