Pasta

Risotto alla milanese con ossobuco 279kr
Krämig saffransrisotto med ossobucokött toppad med gremolata på persilja, vitlök, citronzest och olivolja.
Creamy saffron risotto with ossobuco meat topped with gremolata (parsley, garlic, lemon zest and olive oil.
Carbonara 275 kr
Autentisk Carbonara med guanciale och pecorino Romano, äggula och toppas med mycket svartpeppar. Mer autenstik går inte att bli
Authentic Carbonara with guanciale and pecorino Romano , egg yolk and topped with plenty of black pepper. More autenstik cannot be.
Ravioli al nero di seppia con spigola 280kr
Ravioli med färg av bläckfiskbläck fylld med havsaborre serveras med datterini tomater, vitlök, peperioncino, olivolja, scampi, persilja, pinjenötter och en skvätt av cognac
Ravioli with the color of octopus ink filled with sea bass served with datterini tomatoes, garlic, peperioncino, olive oil, scampi, parsley, pine nuts and a splash of cognac.
Tagliatelle al tartufo 305kr
Tagliatelle med smör, parmesan och en ”salsa tartufata” toppas med Färsk tryffel. Så gott!
Tagliatelle with butter, parmesan and a ”salsa tartufata” topped with fresh truffles. So good!
.
Passatelli asparagi e Salsiccia 275kr
Recept taget från kökschef Mirco Guidis farmor från Marche.
Pastan görs på brödsmulor, parmesan, mjöl, ägg, citronskal och muskot. Serveras med datterini tomater, salsiccia, grönsparris, peperoncino och lök .
Recipe taken from kitchen manager Mirco Guidi’s grandmother from Marche.
The pasta is made on breadcrumbs, parmesan, flour, eggs, lemon peel and nutmeg. Served with datterini tomatoes, salsiccia, green asparagus, peperoncino and onion.
Spaghetti pomodoro e stracciatella 275kr
Spaghetti serveras med våran tomatsås på datterini tomater, lök, apelsinsaft, peperoncino toppas med stracciatella .
Spaghetti is served with our tomato sauce on datterini tomatoes, onions, orange juice, peperoncino topped with stracciatella.