Pasta

Risotto del contadino 250kr
Krämig risotto med bondbönor, grönsparris, guanciale och pricken över i är ett pocherat ägg
Creamy risotto with fava beans, green asparagus, guanciale and the finishing touch is a poached egg
Carbonara 245kr
Autentisk Carbonara med guanciale och pecorino Romano, äggula och toppas med mycket svartpeppar. Mer autenstik går inte att bli
Authentic Carbonara with guanciale and pecorino Romano , egg yolk and topped with plenty of black pepper. More autenstik cannot be
Ravioli al nero di seppia con spigola 240kr
Färsk ravioli med färg av bläckfiskbläck fylld med havsaborre serveras med datterini tomater, vitlök, peperioncino, olivolja, scampi, persilja, pinjenötter och en skvätt av cognac
Fresh ravioli with the color of octopus ink filled with sea bass served with datterini tomatoes, garlic, peperioncino, olive oil, scampi, parsley, pine nuts and a splash of cognac.
Tagliatelle al tartufo 275kr
Färsk tagliatelle med smör, parmesan och en ”salsa tartufata” toppas med Färsk tryffel.
Så gott!
Fresh tagliatelle with butter, parmesan and a ”salsa tartufata” topped with fresh truffles.
So good!
Passatelli ai frutti di mare 250kr
Recept taget från kökschef Mirco Guidis farmor från Marche.
Pastan görs på brödsmulor, parmesan, mjöl, ägg, citronskal och muskot. Serveras med blåmusslor, scampi, vongole, calamari, vitlök, peperoncino och olivolja närmare havet kommer man inte .
Recipe taken from kitchen manager Mirco Guidi’s grandmother from Marche.
The pasta is made on breadcrumbs, parmesan, flour, eggs, lemon peel and nutmeg. Served with blue mussels, scampi, vongole, calamari, garlic, peperoncino and olive oil closer to the sea, one will not be .
Ravioli Burrata e pomodoro con basilico fritto 230kr
Färsk ravioli fylld med burrata serveras med datterini tomater, lök, apelsinsaft, peperoncino och friterad basilika.
Fresh ravioli filled with burrata, served with datterini tomatoes , onions , orange juice, peperoncino and deep-fried basil.