Pasta

Risotto alla milanese con ossobuco 285kr
Krämig saffransrisotto med ossobucokött toppad med gremolata på persilja, vitlök, citronzest och olivolja.
Creamy saffron risotto with ossobuco meat topped with gremolata (parsley, garlic, lemon zest and olive oil.
Carbonara 275 kr
Autentisk Carbonara med guanciale och pecorino Romano, äggula och toppas med mycket svartpeppar. Mer autenstik går inte att bli
Authentic Carbonara with guanciale and pecorino Romano, egg yolk and topped with plenty of black pepper. More autenstik cannot be.
Pappardelle al ragú d´anatra 275 kr
Pappardelle med ragu på anklår, långkokad i ca 4,5 timmar tillsammans med selleri, lök, morötter, tomatpuré och lagerblad.
Pappardelle with ragu on duck legs, slow-cooked for about 4.5 hours together with celery, onions, carrots, tomato paste and bay leaves.
Tagliatelle al tartufo 289kr
Tagliatelle med smör, parmesan och en ”salsa tartufata”
toppad med färsk tryffel. Så gott!
Tagliatelle with butter, parmesan and a ”salsa tartufata”
topped with fresh truffles. So good!
.
Passatelli asparagi e Salsiccia 275kr
Recept taget från region Marche.
Pastan görs på brödsmulor, parmesan, mjöl, ägg, citronskal och muskot. Serveras med datterini tomater, salsiccia, grönsparris, peperoncino och lök .
Recipe taken from the region Marche.
The pasta is made on breadcrumbs, parmesan, flour, eggs, lemon peel and nutmeg. Served with datterini tomatoes, salsiccia, green asparagus, peperoncino and
Spaghetti pomodoro e stracciatella 265kr
Spaghetti serverad med mustig tomatsås på datterinitomater, lök,
apelsinsaft och peperoncino. Toppad med stracciatella.
Spaghetti served with a rich tomato sauce of datterini tomatoes, onion,
orange juice and pepperoncino. Topped with stracciatella.