Pasta

 

Risotto calamari e gamberi e zafferano 279kr

Mustig saffransrisotto med bläckfisk, argetinska rödräkor och vitlök. ( gluten- och laktosfri).

Risotto with saffron, black squid, Argentine red prawns and garlic. (gluten and lactose free).

 

Paccheri alla Amatriciana 275 kr

Vår fantastiska tomatsås med guanciale, toppas med pecorino Romano den har fått sitt namn från den italienska byn Amatrice.

Our amazing tomato sauce with guanciale, topped with pecorino Romano, it takes its name from the Italian village of Amatrice.

 

 

 

Ravioli al nero di seppia con spigola 280kr

Ravioli med färg av bläckfiskbläck fylld med havsaborre. Serveras med datterinitomater, vitlök, peperoncino, olivolja, scampi, persilja, pinjenötter och en skvätt cognac.

Ravioli coloured with octopus ink and filled with sea bass. Served with datterini tomatoes, garlic, peperoncino, olive oil, scampi, parsley, pine nuts and a splash of cognac.

 

 Tagliatelle al tartufo 305kr

Tagliatelle med smör, parmesan och en ”salsa tartufata”
toppad med färsk tryffel. Så gott!

Tagliatelle with butter, parmesan and a ”salsa tartufata”
topped with fresh truffles. So good!

.

Passatelli asparagi e Salsiccia 275kr

Recept taget från kökschef Mirco Guidis farmor från Marche.
Pastan görs på brödsmulor, parmesan, mjöl, ägg, citronskal och muskot. Serveras med datterinitomater, salsiccia, grönsparris, peperoncino och lök .

Recipe taken from kitchen manager Mirco Guidi’s grandmother from Marche.
The pasta is made on breadcrumbs, parmesan, flour, eggs, lemon peel and nutmeg. Served with datterini tomatoes, salsiccia, green asparagus, peperoncino and onion.

 

Spaghetti pomodoro e stracciatella 275kr

Spaghetti serverad med mustig tomatsås på datterinitomater, lök,
apelsinsaft och peperoncino. Toppad med stracciatella.

Spaghetti served with a rich tomato sauce of datterini tomatoes, onion,
orange juice and pepperoncino. Topped with stracciatella.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24