Pasta
Risotto alla milanese con ossobuco 279kr
Krämig saffransrisotto med ossobucokött toppad med gremolata på persilja, vitlök, citronzest och olivolja.
Creamy saffron risotto with ossobuco meat topped with gremolata (parsley, garlic, lemon zest and olive oil.
Carbonara 265 kr
Autentisk Carbonara med guanciale och pecorino Romano, äggula och toppas med mycket svartpeppar. Mer autenstik går inte att bli
Authentic Carbonara with guanciale and pecorino Romano, egg yolk and topped with plenty of black pepper. More autenstik cannot be.
Pappardelle al ragú d´anatra 265 kr
Pappardelle med ragu på anklår, långkokad i ca 4,5 timmar tillsammans med selleri, lök, morötter, tomatpuré och lagerblad.
Pappardelle with ragu on duck legs, slow-cooked for about 4.5 hours together with celery, onions, carrots, tomato paste and bay leaves.
Tagliatelle al tartufo 279kr
Tagliatelle med smör, parmesan och en ”salsa tartufata”
toppad med färsk tryffel. Så gott!
Tagliatelle with butter, parmesan and a ”salsa tartufata”
topped with fresh truffles. So good!
.
Passatelli porcini e Salsiccia 269kr
Recept taget från kökschef Mirco Guidis farmor från Marche.
Pastan görs på brödsmulor, parmesan, mjöl, ägg, citronskal och muskot. Serveras med karl Johan svamp, salsiccia, lök och en skvätt grädde.
Recipe taken from kitchen manager Mirco Guidi’s grandmother from Marche.
The pasta is made on breadcrumbs, parmesan, flour, eggs, lemon peel and nutmeg. Served with mushroom, salsiccia, onion and touch cream.
Spaghetti pomodoro e stracciatella 265kr
Spaghetti serverad med mustig tomatsås på datterinitomater, lök,
apelsinsaft och peperoncino. Toppad med stracciatella.
Spaghetti served with a rich tomato sauce of datterini tomatoes, onion,
orange juice and pepperoncino. Topped with stracciatella.