Dolci

Dolci. Då är vi framme vid det söta. pricken över i:et.

 

Fondente al Cioccolato 115kr

Chokladfondant med vaniljglass och rostade pistagenötter.

Chocolate fondant with vanilla ice cream and roasted pistachio nuts.

Sinfonia estiva 115kr

“Sommar symfoni” på Svenska. En korg av tun filodeg fylld med mascarpone mousse toppat med färsk frukt.

“Summer Symphony” in English. A basket of thin phyllo dough filled with mascarpone mousse topped with fresh fruit.

Tiramisù 98kr

Husets Tiramisù med savoiardekex, mascarpone, espresso, Kahlúa, calvados, apelsin och citron. Toppad med kakaopuder.

Tiramisù of the house with savoiarde biscuits, mascarpone, espresso, Kahlúa, calvados, orange and lemon. Topped with cocoa powder.

Pannacotta con salsa alle Fragole 98kr

Classics vanilj pannacotta med Jordgubb.

Classics vanilla panna cotta with strawberry.

 

Semifreddo alla nocciola 98kr

Halvkall kallas desserten i Italien. Görs med hasselnötter och smaksätts med hasselnöts kräm.

The dessert in Italy is called semi-cold. Made with hazelnuts and flavored with hazelnut cream.

 

 

 Gelato 30kr/kula

Fråga personalen om veckans urval av glass och sorbet.

Please ask your waiter for this week’s selection of ice cream and sorbet.

 

 Sgroppino 100kr

Venetiansk dessertdrink gjord på citronsobet, mousserande vin, vodka och en skvätt grädde.

Venetian dessert drink made of lemon sorbet, sparkling wine and a splash of cream.

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24