Pasta
Risotto calamari e gamberi e zafferano 279kr
Mustig saffransrisotto med bläckfisk, argetinska rödräkor och vitlök. ( gluten- och laktosfri).
Risotto with saffron, black squid, Argentine red prawns and garlic. (gluten and lactose free).
Paccheri alla Amatriciana 275 kr
Vår fantastiska tomatsås med guanciale, toppas med pecorino Romano den har fått sitt namn från den italienska byn Amatrice.
Our amazing tomato sauce with guanciale, topped with pecorino Romano, it takes its name from the Italian village of Amatrice.
Ravioli al nero di seppia con spigola 280kr
Ravioli med färg av bläckfiskbläck fylld med havsaborre. Serveras med datterinitomater, vitlök, peperoncino, olivolja, scampi, persilja, pinjenötter och en skvätt cognac.
Ravioli coloured with octopus ink and filled with sea bass. Served with datterini tomatoes, garlic, peperoncino, olive oil, scampi, parsley, pine nuts and a splash of cognac.
Tagliatelle al tartufo 305kr
Tagliatelle med smör, parmesan och en ”salsa tartufata”
toppad med färsk tryffel. Så gott!
Tagliatelle with butter, parmesan and a ”salsa tartufata”
topped with fresh truffles. So good!
.
Passatelli asparagi e Salsiccia 275kr
Recept taget från kökschef Mirco Guidis farmor från Marche.
Pastan görs på brödsmulor, parmesan, mjöl, ägg, citronskal och muskot. Serveras med datterinitomater, salsiccia, grönsparris, peperoncino och lök .
Recipe taken from kitchen manager Mirco Guidi’s grandmother from Marche.
The pasta is made on breadcrumbs, parmesan, flour, eggs, lemon peel and nutmeg. Served with datterini tomatoes, salsiccia, green asparagus, peperoncino and onion.
Spaghetti pomodoro e stracciatella 275kr
Spaghetti serverad med mustig tomatsås på datterinitomater, lök,
apelsinsaft och peperoncino. Toppad med stracciatella.
Spaghetti served with a rich tomato sauce of datterini tomatoes, onion,
orange juice and pepperoncino. Topped with stracciatella.