Pasta

Ravioli con ossobuco e zafferano 279kr
Egengjord ravioli fylld med ossobuco serveras med en krämig saffranssås och toppas med en gremolata på persilja, vitlök, citronzest och olivolja.
Homemade ravioli with ossobuco and a creamy saffron sauce topped with gremolata (parsley, garlic, lemon zest and oliveoil).
Carbonara 275 kr
Autentisk Carbonara med guanciale och pecorino Romano, äggula och toppas med mycket svartpeppar. Mer autenstik går inte att bli
Authentic Carbonara with guanciale and pecorino Romano, egg yolk and topped with plenty of black pepper. More autenstik cannot be.
Pappardelle al gorgonzola e salsiccia 275 kr
Pappardelle med krämig gorgonzola sås och salsccisa.
Pappardelle with creamy gorgonzola sauce and salsccisa.
Tagliatelle al tartufo 289kr
Tagliatelle med smör, parmesan och en ”salsa tartufata”
toppad med färsk tryffel. Så gott!
Tagliatelle with butter, parmesan and a ”salsa tartufata”
topped with fresh truffles. So good!
.
Passatelli Frutti di mare 279kr
Recept taget från regionen Marche.
Pastan görs på brödsmulor, parmesan, mjöl, ägg, citronskal och muskot. Serveras med datterinitomater, vongole, blåmusslor, calamare, argentiska rödräkor peperoncino och lök.
Recipe taken fromy the region Marche.
The pasta is made with breadcrumbs, parmesan, flour, eggs, lemon zest and nutmeg. Served with datterini tomatoes, vongole, mussels, calamare, Argentinian red prawns, peperoncino and onions.
Spaghetti pomodoro e stracciatella 275kr
Spaghetti serverad med mustig tomatsås på datterinitomater, lök,
apelsinsaft och peperoncino. Toppad med stracciatella.
Spaghetti served with a rich tomato sauce of datterini tomatoes, onion,
orange juice and pepperoncino. Topped with stracciatella.