CARNE E PESCE

Entrecote all`erbette 345 kr
Grillad grainfed entrecôte med örtsmör, serveras med ”pomodori alla poretta”
(ungsbakade San Marzanotomater med peppar, salt och vitlök).
Grilled grainfed entrecote with herb butter served with ”pomodori alla poretta”
(oven baked San Marzano tomatoes with pepper, salt and garlic).
Filetto di Agnello rustico 279kr
Grillad lamminnerfilé med lagerblad, vitlök och guanciale (griskind).
Serveras med fänkål, apelsin, rödlök, basilika och rödvinssås.
Grilled fillet of lamb with bay leaf, garlic and guanciale (pork cheek).
Served with fennel, orange, red onion, basil and red wine sauce.
Saltimbocca 279kr
Utbankad kalvfilé med parmaskinka och salvia i en vitvinssås gjord
på smör, mjöl och vitt vin.
Kneaded veal fillet with parma ham and sage in a white wine sauce made
of butter, flour and white wine.
Spigola in Guazzetto 279kr
Färsk havsabborre i en fantastisk sås av sicilianska datterinitomater med vitlök, peperoncino och en skvätt brandy.
Fresh sea bass in an amazing sauce of Sicilian datterini tomatoes with garlic, peperoncino and a touch of brandy.
Tonno in crosta di pistacchio 279kr
Tonfiskfilé panerad med pistagenötter och sesamfrön.
Serveras lättstekt med lök- och fänkålspuré.
Fresh tuna breaded with pistachio nuts and sesame seeds.
Served lightly fried with purée of onion and fennel.