Middag med tre rätter

3-rätters à 495kr, contorni ingår.
3-rätters ink. vinpaket à 795kr

Antipasti

Carpaccio di Manzo

Lövtunna skivor oxfilé serverade med parmesanost som lagrats i 30 månaderruccola, citron, kaprisbär, balsamico, pinjenötter och olivolja.

Paper-thin slices of fillet of beef served with 30 months matured parmesan,arugula, lemon, capers, balsamico, pine nuts and olive oil.

Alt.

Bruschetta al Pomodoro con Ricotta fresca 

Krispiga bruschetta med lättrostade tomater marinerade i timjan och vitlök. Toppad med hemgjord ricottaost.

Crispy bruschettas with slightly roasted tomatoes, marinated in thyme and garlic. Homemade ricotta on top.

Secondi

Agnello con Pesto di pomodoro secchi e peperoni 

Grillad lamminnerfilé, penslad med vår pesto av soltorkade tomater och rostad paprika. Serveras med rödvinssås och hyvlad Pecorino Romano. Toppad med ruccola.

Grilled fillet of lamb with our own pesto ofsundried tomatoes and roasted paprika, served with red wine sauce and thinly sliced Pecorino Toscano. Topped with arugula.

alt.

Trota iridea con Pancetta della casa 265kr

Halstrad regnbågsforell serverad med haricots verts, röd endive och schalottenlök, stekta i kallpressad olivolja, hemgjord pancetta och rödvinssås.

Panfried rainbow trout served with with fried haricots verts, red chicory, shallots, homemade pancetta and red wine sauce.

Dolci

Tirami su

Husets tiramisu gjord på savoiardikex, mascarpone, espresso, Kahlûa, calvados, apelsin och citron. Toppad med kakaopuder och chokladcrisp.

Tiramisu of the house with savoiardi biscuits, mascarpone, espresso, Kahlûa, calvados, orange and lemon. Topped with cocoa powder and chocolate crisp.

alt.

 

Pannacotta al Cocco con salsa di Mango 95kr

Kokospannacotta med mangosås, toppad med rostade kokosflingor.

Coconut panna cotta with mango sauce and topped with roasted coconut flakes.

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24