Secondi

Secondi betyder ordagrant andra Så vi är nu framme i varmrätten, den serveras med endast garnering, så tillbehör får du välja på nästa sida.

 

Tagliata d`autunno 299kr

En autentisk tagliata på flankstek serveras med butternut pumpa, mangold, honung och senap sås.

An authentic flank steak tagliata is served with butternut squash, chard, honey and mustard sauce.

 

 

 Filetto di Agnello rustico 275kr

Grillad lamminnerfilé med lagerblad, vitlök, guanciale (griskind). Serveras med fänkål, apelsin, rödlök, basilika och rödvinsås.

 Grilled fillet of lamb with bay leaf, garlic, guanciale (pork cheek), served white fennel, orange, red onion, basil and red wine sauce.

Saltimbocca 250kr

Utbankad kalvfilé med parmaskinka och salvia i en vitvinssås gjord
på smör, mjöl och vitt vin.
Kneaded veal fillet with parma ham and sage in a white wine sauce made
on butter, flour and white wine.

 Spigola in Guazzetto 248kr

Färsk havsabborre i en underbar Guazzettosås (Datterimi tomater, vitlök, persilja, pepperoncino, kapris och sardell).

Fresh sea bass in a wonderful Guazzetto sauce (Datterimi tomatoes, garlic, parsley, chili, capers and anchovies).

Tonno in crosta di pistachio con puré di finocchio 275kr

Färsk tonfisk panerad med pistagenötter och sesamfrön.
Serveras lättstekt med lök och fänkolspuré.

Fresh tuna breaded with pistachio nuts and sesame seeds.
Served lightly fried with onion and fennel purée.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24