Secondi

Secondi betyder ordagrant andra Så vi är nu framme i varmrätten, den serveras med endast garnering, så tillbehör får du välja på nästa sida.

Cervo grigliato al Valpolicella 320kr

Grillad hjortinnerfilé marinerad i enbär, timjan och valpolicella.
Serveras med rödvinssås, stekt svamp, kastanjekräm och knaprig grönkål.
Toppad med hyvlade kastanjer och svart tryffel.

Grilled tenderloin of deer, marinated in juniper, thyme and valpolicella.
Served with red wine sauce, fried muchrooms, chestnut cream and crispy kale.
Topped with thinly sliced chestnuts and black truffle.

Tagliata di Filetto di Manzo 305kr

Espressomarinerad oxfilé på en bädd av ruccola och 30 månaders parmesan.
Serveras med stänk av vår extra virgin olivolja.

Espresso marinated sirloin served on a bed of arugula
and parmesan aged for 30 months.
Served with dashes of our extra virgin olive oil.

Anatra al profumo di lavanda 289kr

Sauterad anka serverad med palsternackspuré smaksatt med granbarrsolja, kvittenkräm och lavendelsås.

Pan seared duck served with parsnip purée infused with pine tree oil,
quince cream and lavender sauce.

Agnello con Olio alle Erbe 290kr

Grillad lamminnerfilé, penslad med vår egen örtolja av
dragon, fänkål, vitlök och koriander.
Serveras med rödvinssås och rostad pumpapuré med stekt rökt pancetta.
Toppad med pumpafrön.

Grilled fillet of lamb flavoured with our own herbal oil of
tarragon, fennel, garlic and coriander.
Served with red wine sauce and purée of roasted pumpkin and fried smoked pancetta.
Topped with pumpkin seeds.

Merluzzo con Cavolo 288kr

Stekt torskrygg med sauterad grönkål.
Serveras med jordärtskocksgratäng och färskt ostron med ingefärsbuljong.

Pan fried cod loin with sauteed kale.
Served with jerusalem artichoke gratin and a fresh oyster with ginger broth.

Branzino alla Griglia 280kr

Grillad havsabborre med krispigt mandeltäcke serverad med en sås på färska tomater, rostade cocktailtomater med balsamico och sjögräsgelé.

Grilled sea bass with almond crust served with a sauce made of fresh tomatoes.
Topped with roasted cherry tomatoes with balsamico and seaweed jelly.

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24