Secondi

Secondi betyder ordagrant andra Så vi är nu framme i varmrätten, den serveras med endast garnering, så tillbehör får du välja på nästa sida.

 

 Tagliata di manzo 270kr

 Espressomarinerad oxfilé, grillad som du önskar, serveras på en bädd av ruccola och 30 månaders riven parmesan.

 Espresso marinated sirloin, grilled as requested, served on a bed of aragula and grated 30 months parmesan.

 

 Filetto di Agnello rustico 250kr

Grillad lamminnerfilé med lagerblad, vitlök, guanciale (griskind). Serveras med fänkål, apelsin, rödlök, basilika och rödvinsås.

 Grilled fillet of lamb with bay leaf, garlic, guanciale (pork cheek), served white fennel, orange, red onion, basil and red wine sauce.

Saltimbocca 240kr

Ut bankad kalvfilé med Parma och salvia i en vitvinssås som görs på smör, mjöl och vitt vin.Kneaded veal fillet with Parma and sage in a white wine sauce made from butter, flour and white wine.

 

Spigola in Guazzetto 248kr

Färsk havsabborre i en underbar Guazzettosås (Datterimi tomater, vitlök, persilja, pepperoncino, kapris och sardell).

Fresh sea bass in a wonderful Guazzetto sauce (Datterimi tomatoes, garlic, parsley, chili, capers and anchovies).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24