Secondi

Secondi betyder ordagrant andra Så vi är nu framme i varmrätten, den serveras med endast garnering, så tillbehör får du välja på nästa sida.

Punta di petto su polenta grigliata e taleggio 280kr

 Rullad oxbringa serverad med grillad polenta och taleggiosås.

cooked brisket, served with grilled polenta and taleggio sauce.

 

Tagliata in salsa verde affumicata 305kr

 Grillad oxfilé med rökt salsa verde av persilja, kapris, anjovis, mint, körsbärsvinäger, dijonsenap och olivolja.Serveras på en bädd av ruccola.

Grilled sirloin with smoked salsa verde made of parsley, capers, anchovy, mint, cherry vinegar, dijon mustard och olive oil.
Served on a bed of aragula.

Agnello con Olio alle Erbe 290kr

Grillad lamminnerfilé, penslad med vår egen örtolja av
dragon, fänkål, vitlök och koriander.
Serveras med rödvinssås och rostad pumpapuré med stekt rökt pancetta.
Toppad med pumpafrön.

Grilled fillet of lamb flavoured with our own herbal oil of
tarragon, fennel, garlic and coriander.
Served with red wine sauce and purée of roasted pumpkin and fried smoked pancetta.
Topped with pumpkin seeds.

 Costolette alla valdostana 295kr

 Panerade och stekta gödkalvracks fyllda med fontinaost och prosciutto di Parma. Serveras på en bädd av rödkål bräserad i chianti och rödvinssås.

Breaded and fried baby veal racks filled with fontina cheese
and prosciutto di Parma.
Presented on a bed of red cabbage braised in chianti
and served with a red wine sauce.

Trota salmonata su letto d’insalata con barbabietola 285kr

 Stekt regnbågsforell serverad med en krämig sallad av gulbetor, majonnäs, yoghurt, mint, rädisor, persilja och gräslök.

Pan fried rainbow trout served with a creamy salad of yellow beetroots, mayonnaise, yoghurt, mint, radishes, parsley and chive.

Branzino al sapori di mare 280kr

 Ugnsbakat paket med havsabborre, scampi, purjolök, vitt vin, körvel och citron.

Oven baked parchment paper package filled with sea bass, scampi, leek,
white wine, chervil and lemon.

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24