Primi

Primo betyder ordagrant först, men på restaurangspråk är det rätten före varmrätten och består av pasta, ris eller gnocchi, serveras i halvportion. Önskar du få det i hel så är det inga problem.

 Risotto al Bottarga 165kr/230kr

Krämig risotto med grön sparris och rostad getost. Toppad med riven 

hemgjord bottarga (lufttorkad torskrom).

Creamy risotto with green aspapagus and roasted goat cheese. 

Topped with grated homemade bottarga ( dried cod roe).

 

Spaghetti alle Vongole 165kr/230kr

Spaghetti serverad med färska vongolemusslor i vitt vin, vitlök, chili, tomat, citron och persilja.
Spaghetti served with fresh clams in white wine, garlic, chili, tomato, lemon and parsley.

Spaghetti con gamberi all’antica Liguria 165kr/230kr

Spaghetti med scampi, chili, tomater, lök och citronsaft. Serveras med vår egen liguriska pesto av persilja, pinjenötter, oliver, kapris, vitlök, rödvinsvinäger och olivolja.
Spaghetti with scampi, white wine, chili, tomatoes, onion, lemon juice and seaweed. Served with our own ligurian pesto of parsley, pine nuts, olives, capers, garlic, red wine vinegar and olive oil.

Fusilli con salsicchia e salsa verde 165kr/230kr

 Långkokt ragü med salsicchia, lök, fänkål, tomater, selleri, lagerblad och vitlök. 

Blandas innan servering med vår egen salsa verde och serveras med fusillipasta, toppad med parmesan som lagrats i 30 månader. 

Slow cooked ragu with salsicchia,  onion, fennel, tomatoes, celery , bay leaves and garlic. Tossed before serving with our own salsa verde and served with fusilli pasta and topped with 30 months aged parmesan.

Gnocchi con Filletto di Manzo 166kr/235kr

Hemgjord gnocchi serverad med stekt oxfilé, svamp, cocktailtomater, pinjenötter, tryffelolja och vårlök.

Home made gnocchi served with fried sirloin, mushrooms, cherry tomatoes, pine nuts, truffle oli and sprin onion.

Fråga din servitör efter dagens vegetariska pasta.

Please ask you waiter for today’s vegetarian pasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24