Primi

Primo betyder ordagrant först, men på restaurangspråk är det rätten före varmrätten och består av pasta, ris eller gnocchi, serveras i halvportion. Önskar du få det i hel så är det inga problem.

Risotto ai frutti di mare 160kr/215kr

Krämig risotto med blåmusslor, cannelli (knivmusslor), räkor, bläckfisk, tomatpure och pendolini (körsbärstomater från Sicilien).

Creamy risotto with mussels, cannelli (razer clams), prawns, squid,
tomato paste, cherry tomatos from Sicily.

Spaghetti con gamberi all’antica Liguria 152kr/205kr

Spaghetti med scampi, chili,tomater, chalottenlök och citronsaft.
Serveras med vår egen liguriska pesto av persilja, pinjenötter, kapris, vitlök, rödvinsvinäger och olivolja.

Spaghetti with scampi, chili, tomatos, shallot and lemon juice . Served with our own ligurian pesto of parsley, pine nuts, capers, garlic, red wine vinegar and olive oil.

Tagliatelle al ragú d´ anatra 152kr/205kr

Tagliatelle med ankragu ( långkok på ca 4 timmar med selleri, lök, morötter, tomatpuré och lagerblad. )

Tagliatelle with duck ragu (slow cooking for about 4 hours with celery, onions, carrots, tomatpuree and bay leaf.)

Passateli asparagi al salsiccia. 152kr/205kr

Recept taget från kökschef Mirco Guidis farmor från Marche.
Pastan görs på brödsmulor, parmesan, mjöl, ägg, citronskal, muskot serveras med toskans salsiccia , färsk sparris och pendolini (körsbärs tomater från sicilien).

Recipe taken from head chef Mirco Guidis grandmother from Marche.
The pasta is made on bread crumbs, parmesan, flour, egg, lemon peel, nutmeg served with Tuscan salsiccia, fresh asparagus and cherry tomatos from Sicily.

 

Spaghetti alla carbonara 152kr/205kr

Den autentiska carbonaran med ägg, peccorino och guanciale (griskind).
Det kan inte bli bättre än så.

The authentic carbonara with eggs, peccorino and guanciale (pork skin).
It can not get better than that.

Pomodoro e Buratta 152kr/195kr

Spagetti med cocktailtomater med en skvätt av apelsinjuice, basilika, lök och vitlök, topas med Burrata.

Spaghetti with cocktail tomatoes with a splash of orange juice, basil, onion and garlic, topped with Burrata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24