Primi

1010Primo betyder ordagrant först, men på restaurangspråk är det rätten före varmrätten och består av pasta, ris eller gnocchi, serveras i halvportion. Önskar du få det i hel så är det inga problem.
Risotto alla milanese con ossobuco 160kr/215kr
Krämig saffransrisotto med ossobucokött toppad med gremolada (persilja, vitlök, citronzest och oliv olja.)
Creamy saffron risotto with ossobuco meat topped with gremolada (parsley, garlic, lemon zest and olive oil.)
Passateli ai frutti Di mare 160kr/215kr
Recept taget från kökschef Mirco Guidis farmor från Marche.
Pastan görs på brödsmulor, parmesan, mjöl, ägg, citronskal, muskot serveras med scampi, vongole, blå musslor, vitlök, färska tomater och peproncino.
Recipe taken from head chef Mirco Guidis grandmother from Marche.
The pasta is made on bread crumbs, parmesan, flour, egg, lemon peel, nutmeg served with scampi, vongole, blue mussels, garlic, fresh tomatoes and peperoncino
Tagliatelle al ragú d´ anatra 158kr/210kr
Tagliatelle med ankragu ( långkok på ca 4 timmar med selleri, lök, morötter, tomatpuré och lagerblad. )
Tagliatelle with duck ragu (slow cooking for about 4 hours with celery, onions, carrots, tomatpuree and bay leaf.)
Spaghetti alla carbonara 158kr/210kr
Den autentiska carbonaran med ägg, peccorino och guanciale (griskind).
Det kan inte bli bättre än så.
The authentic carbonara with eggs, peccorino and guanciale (pork skin).
It can not get better than that.
Pomodoro e Buratta 158kr/200kr
Spagetti med cocktailtomater med en skvätt av apelsinjuice, basilika, lök och vitlök, topas med Burrata.
Spaghetti with cocktail tomatoes with a splash of orange juice, basil, onion and garlic, topped with Burrata.