Primi

1010Primo betyder ordagrant först, men på restaurangspråk är det rätten före varmrätten och består av pasta, ris eller gnocchi, serveras i halvportion. Önskar du få det i hel så är det inga problem.

Risotto Fungi Misti 160kr/215kr

Krämig risotto med smör, parmesan och en härlig mix av säsongens svamp.
(Fråga personalen om veckans urval)

Creamy risotto with butter, parmesan and a wonderful mix of seasonal mushrooms.
(Ask the staff about this week’s selection)

 

Passateli ai frutti Di mare 160kr/215kr

Recept taget från kökschef Mirco Guidis farmor från Marche.
Pastan görs på brödsmulor, parmesan, mjöl, ägg, citronskal, muskot serveras med scampi, vongole, blå musslor, vitlök, färska tomater och peproncino.

Recipe taken from head chef Mirco Guidis grandmother from Marche.
The pasta is made on bread crumbs, parmesan, flour, egg, lemon peel, nutmeg served with scampi, vongole, blue mussels, garlic, fresh tomatoes and peperoncino

 

 

 

 

 Spaghetti con gamberi all’antica Liguria 158kr/210kr

Spaghetti med scampi, chili,tomater, chalottenlök och citronsaft. Serveras med vår egen liguriska pesto av persilja, pinjenötter, kapris, vitlök, rödvinsvinäger och olivolja.

Spaghetti with scampi, chili, tomatos, shallot and lemon juice . Served with our own ligurian pesto of parsley, pine nuts, capers, garlic, red wine vinegar and olive oil.

Tagliatelle al ragú d´ anatra 158kr/210kr

Tagliatelle med ankragu ( långkok på ca 4 timmar med selleri, lök, morötter, tomatpuré och lagerblad. )

Tagliatelle with duck ragu (slow cooking for about 4 hours with celery, onions, carrots, tomatpuree and bay leaf.)

 

 Spaghetti alla carbonara 158kr/210kr

Den autentiska carbonaran med ägg, peccorino och guanciale (griskind).
Det kan inte bli bättre än så.

The authentic carbonara with eggs, peccorino and guanciale (pork skin).
It can not get better than that.

Pomodoro e Buratta 158kr/200kr

Spagetti med cocktailtomater med en skvätt av apelsinjuice, basilika, lök och vitlök, topas med Burrata.

Spaghetti with cocktail tomatoes with a splash of orange juice, basil, onion and garlic, topped with Burrata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24