Secondi

Secondi betyder ordagrant andra Så vi är nu framme i varmrätten, den serveras med endast garnering, så tillbehör får du välja på nästa sida.

 

 Tagliata di Filetto di Manzo 305kr

 Espressomarinerad oxfilé på en bädd av ruccola och

 Rosso Imperiale, en italiensk grönmögelost från Lombardiet. Serveras med stänk av vår extra virgin olivolja.

 Espresso marinated sirloin served on a bed of arugula and Rosso Imperiale, italian blue cheese from Lombardiet. Served with dashes of our extra virgin olive oil.

 

 

 Agnello con Pesto al Pomodori Secchi 288kr

 Grillad lamminnerfilé, penslad med vår egen pesto av soltorkade tomater, pumpafrön, parmesan, rosmarin, vitlök och olivolja. Serveras med rödvinssås och toppas med ruccola, rostade pumpafrön och pecorino.

 Grilled fillet of lamb flavoured with our own pesto of sundried tomatoes, pumpkin seeds, parmesan, rosemary, garlic and olive oil. Served with red wine sauce and topped with arugula, roasted pumpkin seeds and pecorino.

 

 

 Pancetta di Maiale 275kr

 Fläsksida som tillagats i 24 timmar, serverad med selleripuré, karamelliserade äpplen smaksatta med rosmarin och vitvinssås.

Pork belly, cooked for 24 hours, served with celery purée, caramellized apples flavoured with rosemary and a white wine sauce.

 

Merluzzo al Pastinaca 280kr

 Stekt torskrygg med palsternackspuré, serverad med en druvmustsås med vårlök och russin.  Toppad med skivor av färsk gurka.

 Pan fried cod loin and parsnip purée, served with a sauce of grape juice, spring onion and raisins. Topped with slices of fresh cucumber.

Trota iridea della casa 275kr

Halstrad regnbågsforell serverad med varm orzopasta blandad med belugalinser och salsa verde (persilja, koriander, kapris, vitlök, citron och olivolja.

Toppad med knapriga krutonger.

Panfried rainbow trout served with warm orzo pasta mixed with beluga lentils and salsa verde (parsley, coriander, capers, garlic, lemon and olive oil).

Topped with crispy croutons.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24