Secondi

Secondi betyder ordagrant andra Så vi är nu framme i varmrätten, den serveras med endast garnering, så tillbehör får du välja på nästa sida.

 

Cervo con salsa ai Gallinacci e Tartufo in scaglie 315kr

Grillad hjortinnerfilé med kantarellsås, serverad med jordärtskockspuré smaksatt med svart tryffel.Toppad med smörstekta kantareller och hyvlad svart tryffel. 

Inner fillet of deer with chantarelle sauce. Served with purée of Jerusalem artichokes flavoured with black truffle.Topped with fried chanterelles and thinly sliced black truffle.

Tagliata di Filetto di Manzo 305kr

Espressomarinerad oxfilé på en bädd av ruccola och 30 månaders parmesan. Serveras med stänk av vår extra virgin olivolja.

Espresso marinated sirloin served on a bed of arugula and 30 months matured parmesan. Served with dashes of our extra virgin olive oil.

Costata di Vitello 295kr

Kalventrecôte (serveras medium/well för att bäst komma till sin rätt) på en bädd av linspuré smaksatt med färsk koriander, honung, vinäger och garum.Toppat med en sås av kummin, sellerifrön, lök, sultanrussin, vitt vin, vinäger och honung.Denna rätt serverades ofta vid festliga tillfällen i det romerska kejsardömet.

Entrecôte of veal, (served medium/well) with puréed lentils, flavoured with fresh coriander, honey, vinegar and garum.Served with a sauce of cumin, celery seeds, onion, white raisins, white wine, vinegar and honey.This course were often served on special occasions in the roman empire.

Agnello con Pesto alla Genovese 288kr

Grillad lamminnerfilé, penslad med vår egen pesto Genovese.Serveras med rödvinssås och hyvlad Pecorino Romano.Toppad med ruccola.

Grilled fillet of lamb flavoured with our own pesto Genovese.Served with red wine sauce and thinly sliced Pecorino Romano.Topped with arugula.

Merluzzo all’antica con Aglio Nero 280kr

Stekt torskrygg serverad med en lätt och luftig ”mosskaka” av svart vitlök, tillagad efter recept som enligt uppgift användes i Gamla Rom.Smaken är långt ifrån vitlök och toppas med en syrlig smörsås med grädde, smör, timjan, vinäger, schalottenlök och vitlök.

Pan fried cod loin served with black garlic ”sponge cake”, allegedly used in ancient Rome. The taste is far from garlic and the dish is topped with a tart sauce of butter, cream, thyme, vinegar, shallots and garlic.

Trota iridea della casa 275kr

Halstrad regnbågsforell serverad med en varm potatissallad med haricots verts, kapris, lök och persiljasamt majonnäs smaksatt med saffran, citron, koriander och vitlök.

Panfried rainbow trout served with warm potato salad with haricots verts, capers, onion and parsley, together with mayonnaise flavoured with saffron, lemon, coriander and garlic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24