Secondi

Secondi betyder ordagrant andra Så vi är nu framme i varmrätten, den serveras med endast garnering, så tillbehör får du välja på nästa sida.

Tagliata di Filetto di Manzo 298kr 

Grillad oxfilé på en bädd av ruccola och 30 månaders parmesan. Serveras med stänk av mejramolja. 

Grilled sirloin served on a bed of arugula and 30 months matured parmesan. Served with dashes of marjuram oil.

Agnello con Pesto di pomodoro secchi e peperoni 275kr

Grillad lamminnerfilé, penslad med vår pesto av soltorkade tomater och rostad paprika. Serveras med rödvinssås och hyvlad Pecorino Romano. Toppad med ruccola.

Grilled fillet of lamb with our own pesto ofsundried tomatoes and roasted paprika, served with red wine sauce and thinly sliced Pecorino Toscano. Topped with arugula.

Costata alla griglia con crema di parmigiano 295kr

Entrecôte, grillad som du vill ha den och serverad med parmesankräm och smörstekt grön sparris.

Entrecote steak, grilled at your taste and served with parmesan cream and butter fried green asparagus.

Cotolette di Vitello alla Palermitana 270kr

Panerad kalvytterfilé med Pecorino Romano, parmesan, salvia och citronzest. Serveras med vattenmelonsallad toppad med getost.

Breaded veal with Pecorino Romano, parmesan, sage and lemon zest. Served with watermelonsalad topped with goat cheese.

Trota iridea con Pancetta della casa 265kr 

Halstrad regnbågsforell serverad med haricots verts, röd endive och schalottenlök, stekta i kallpressad olivolja, hemgjord pancetta och rödvinssås. 

Panfried rainbow trout served with with fried haricots verts, red chicory, shallots, homemade pancetta and red wine sauce. 

Merluzzo con Cannolicchi 275kr 

Stekt torskrygg serverad med knivmusslor och handskalade räkor som marinerats i olivolja, vitlök, citron och koriander. Garnerat med rödbetspulver. 

Cod loin served with marinated razor clams and hand peeled shrimps. (Olive oil, garlic, lemon and coriander.) Garnished with beetroot powder.

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24