Meny för minst åtta personer

Reducerad meny

 

 Antipasti/Förrätt/Starters

 

 Affetati misti 185kr

 Ett urval a charkuterier och delikata ostar från Toscana och Piemonte.  

Could cuts and cheese from Toscany and peimonte.

  

Carpaccio di manzo 170kr 

 Lövtunna skivor av oxfile serveras med parmesanost lagrad i 40 mån. Ruccola, citron, kaprisbär, balsamico, pinjenötter och olivolja.  

Paper-thin slices of beef fillet served with 40 months parmesan, lemon, capers, balsamic, pine nuts and oliv oil.

  Bruschetta al Pomodoro con Ricotta fresca 145kr 

Krispiga bruschetta med lättrostade tomater marinerade i timjan och vitlök. Toppad med hemgjord ricottaos  

Crispy bruschettas with slightly roasted tomatoes, marinated in thyme and garlic. Homemade ricotta on top.

 

 

 

Primi/Mellanrätt/Half portion

 

Conchiglie al Ragù di Salsicchia 155kr/225kr

Pasta med ragü av salsicchia, fänkål, vitlök och färska tomater.
Toppad med äpple- och vattenkrassesallad.

Pasta with salsicchia, fennel, garlic and fresh tomatoes.
Topped with salad of apple and watercress.

Fråga din servitör efter dagens vegetariska pasta.

 

 Secoundi/Varmrätt/Main course

Pollo Primavera 160kr halv/ 275kr hel

Vårkyckling marinerad med rökt paprika, senap och ingefära.
Serveras ugnsbakad med ramslöksvelouté, halstrad vit sparris och babymorötter.

Spring chicken marinated with smoked paprika, mustard and ginger.
Served oven baked wiht velouté of ramson, lightly fried white asparagus and baby carrots.

Agnello con Olio alle Erbe 288kr

Grillad lamminnerfilé, penslad med vår egen örtolja av dragon, fänkål, och koriander.
Serveras med rödvinssås och en rödbets- och chèvrepuré.
Toppad med ruccola.

Grilled fillet of lamb flavoured with our own herbal oil av tarragon, fennel och coriander.
Served with red wine sauce and purée of beetroots and chèvre
and drizzled herbal oil. Topped with aragula.

Branzino alla Griglia 275kr

Grillad havsabborre serverad med potatissallad av picklade blåmusslor, sockerärtor, pepparrot, schalottenlök, mynta, citronjuice och crème fraîche.

Grilled seabass served with potato salad of pickled blue mussels, sugar peas, horseradish, shallots, menthe, lemon juice and crème fraîche.

 

Dolci/dessert/Desserts

 

 Tiramisù 95kr

 Husets Tiramisù med savoiardekex, mascarpone, espresso, Kahlúa, calvados, apelsin och citron. 

Tiramisù of the house.

Pannacotta allo zenzero con coulis di more 95kr

Vit chokladpannacotta med ingefära serverad med björnbärscoulis.

White chocolate pannacotta with ginger served with blackberry coulis.

 

. Gelato 30kr/kula

  

Fråga personalen om veckans urval av glass och sorbet.

Please ask your waiter for this week’s selection of ice cream and sorbet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ask the staff about the selection of ice cream and sorbet.

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24