Meny för minst åtta personer

Reducerad meny

 

 Antipasti/Förrätt/Starters

 

 

Affetati misti 185kr

 Ett urval a charkuterier och delikata ostar från Toscana och Piemonte.  

Could cuts and cheese from Toscany and peimonte.

  

Carpaccio di manzo 170kr 

 Lövtunna skivor av oxfile serveras med parmesanost lagrad i 40 mån. Ruccola, citron, kaprisbär, balsamico, pinjenötter och olivolja.  

Paper-thin slices of beef fillet served with 40 months parmesan, lemon, capers, balsamic, pine nuts and oliv oil.

 

 

Bruschetta al Pomodoro con Ricotta fresca 145kr 

Krispiga bruschetta med lättrostade tomater marinerade i timjan och vitlök. Toppad med hemgjord ricottaos  

Crispy bruschettas with slightly roasted tomatoes, marinated in thyme and garlic. Homemade ricotta on top.

 

 

 

Primi/Mellanrätt/Half portion

 

Conchiglie al Ragù di Agnello 155kr/225kr

Pasta med lammfärsragü, med smaker från vitlök, selleri, morot och rosmarin.

Toppad med rökt ricotta.

Pasta with minced lamb with garlic, celery, carrot, thyme and rosemary. Topped with smoked ricotta.

Pasta con Pesto di Pomodori Secchi 145kr/215kr

Conchigliepasta med vår egen pesto av soltorkade tomater, pumpafrön, parmesan, rosmarin, vitlök och olivolja.

Toppad med pecorino.

Pasta with our own pesto of sundried tomatoes, pumpkin seeds, parmesan, rosemary, garlic and olive oil.

 

 

 

Secoundi/Varmrätt/Main course

Pancetta di Maiale 275kr

Fläsksida som tillagats i 24 timmar, serverad med selleripuré, karamelliserade äpplen smaksatta med rosmarin och vitvinssås.

Pork belly, cooked for 24 hours, served with celery purée, caramellized apples flavoured with rosemary and a white wine sauce.

Agnello con Pesto al Pomodori Secchi 288kr

Grillad lamminnerfilé, penslad med vår egen pesto av soltorkade tomater, pumpafrön, parmesan, rosmarin, vitlök och olivolja. Serveras med rödvinssås och toppas med ruccola, rostade pumpafrön och pecorino.

Grilled fillet of lamb flavoured with our own pesto of sundried tomatoes, pumpkin seeds, parmesan, rosemary, garlic and olive oil. Served with red wine sauce and topped with arugula, roasted pumpkin seeds and pecorino.

Trota iridea della casa 275kr

Halstrad regnbågsforell med en blandning av varm orzopasta, belugalinser och salsa verde (persilja, koriander, kapris, vitlök, citron och olivolja. Toppad med knapriga krutonger.

Panfried rainbow trout served with warm orzo pasta mixed with beluga lentils and salsa verde (parsley, coriander, capers, garlic, lemon and olive oil). Topped with crispy croutons.

 

 

Dolci/dessert/Desserts

 

 Tiramisù 95kr

 Husets Tiramisù med savoiardekex, mascarpone, espresso, Kahlúa, calvados, apelsin och citron. 

Tiramisù of the house.

 

 Panna cotta al tè verde e Lemon Curd 95kr

Pannacotta av grönt te serverad med lemon curd.
Green tea pannacotta with lemon curd. 

 

Gelato 30kr/kula

  

Fråga personalen om veckans urval av glass och sorbet.

Please ask your waiter for this week’s selection of ice cream and sorbet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ask the staff about the selection of ice cream and sorbet.

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24