Meny för minst åtta personer

Reducerad meny

 

 

Antipasti/Förrätt/Starters

 

 

Affetati misti 185kr

 

Ett urval a charkuterier och delikata ostar från Toscana och Piemonte.  

Could cuts and cheese from Toscany and peimonte.

  

Carpaccio di manzo 170kr 

 

Lövtunna skivor av oxfile serveras med parmesanost lagrad i 40 mån. Ruccola, citron, kaprisbär, balsamico, pinjenötter och olivolja.  

Paper-thin slices of beef fillet served with 40 months parmesan, lemon, capers, balsamic, pine nuts and oliv oil.

 

 

Bruschetta al Pomodoro con Ricotta fresca 145kr 

Krispiga bruschetta med lättrostade tomater marinerade i timjan och vitlök. Toppad med hemgjord ricottaos  

Crispy bruschettas with slightly roasted tomatoes, marinated in thyme and garlic. Homemade ricotta on top.

 

 

 

Primi/Mellanrätt/Half portion

 

 

Conchiglie al Ragù di Agnello 155kr/225kr 

Pasta med lammfärsragü, med smaker från vitlök, selleri, morot, timjan och rosmarin. Toppad med Pecorino Romano och en krämig blandning av nduja och hemgjord ricotta. 

Pasta with minced lamb with garlic, celery, carrot, thyme and rosemary. Topped with Pecorino Romano and a creamy blend of nduja and homemade ricotta. 

 

Conchiglie con Pesto alla Genovese 155kr/225kr 

Conchigliepasta med vår egen pesto av basilika, vitlök, pinjenötter, parmesan och olivolja. Toppad med parmesan. 

Pasta with our own pesto with basil, garlic, pine nuts, parmesan and olive oil. Topped with parmesan.

 

 

 

Secoundi/Varmrätt/Main course

 

Costata di Vitello 295kr

Kalventrecôte på en bädd av linspuré med färsk koriander, honung, vinäger och garum. Toppat med en sås av kummin, sellerifrön, lök, sultanrussin, vitt vin, vinäger och honung.

Entrecôte of veal, with puréed lentils, with fresh coriander, honey, vinegar and garum. Served with a sauce of cumin, celery seeds, onion, white raisins, white wine, vinegar and honey.

 

Agnello con Pesto alla Genovese 288kr

Grillad lamminnerfilé, penslad med vår egen pesto Genovese. Serveras med rödvinssås och hyvlad Pecorino Romano. Toppad med ruccola.

Grilled fillet of lamb flavoured with our own pesto Genovese.Served with red wine sauce and thinly sliced Pecorino Romano. Topped with arugula.

 

Trota iridea della casa 275kr

Halstrad regnbågsforell serverad med en varm potatissallad med haricots verts, kapris, lök och persilja samt majonnäs smaksatt med saffran, citron, koriander och vitlök.

Panfried rainbow trout served with warm potato salad with haricots verts, capers, onion and parsley, together with mayonnaise flavoured with saffron, lemon, coriander and garlic.

 

 

 

 

Dolci/dessert/Desserts

 

 

Tiramisù 95kr

 

Husets Tiramisù med savoiardekex, mascarpone, espresso, Kahlúa, calvados, apelsin och citron. 

Tiramisù of the house.

 

Pannacotta al Limone con salsa rossa 95kr

 

Citronpannacotta med sås av rödbeta, granatäpple och jordgubbe.

Lemon pannacotta with a sauce of beetroot, pomegranate and strawberry.

 

 

Gelato 30kr/kula

  

Fråga personalen om veckans urval av glass och sorbet.

Please ask your waiter for this week’s selection of ice cream and sorbet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ask the staff about the selection of ice cream and sorbet.

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24