Dolci

Dolci. Då är vi framme vid det söta. pricken över i:et.

 

 

 

Fondente al Cioccolato 110kr

  

Chokladfondant serveras med vaniljglass och rostade pistagenötter. 

Chocolate fondant served with vanilla ice cream and roasted pistachio nuts.

 

Pere cotte con Mousse al Ciocccolato 110kr

Vitvinskokta päron inbakade i smördeg på en bädd av chokladmousse.

Pears poached in white wine and wrapped in puff pastry on a bed of chocolate mousse.

Tirami su 95 kr  

Husets tiramisu gjord på savoiardikex, mascarpone, espresso, Kahlûa, calvados, apelsin och citron. Toppad med kakaopuder och chokladcrisp. 

Tiramisu of the house with savoiardi biscuits, mascarpone, espresso, Kahlûa, calvados, orange and lemon. Topped with cocoa powder and chocolate crisp.

 

 

Pannacotta al Limone con salsa rossa 95kr

Citronpannacotta med sås av rödbeta, granatäpple och jordgubbe.

Lemon pannacotta with a sauce of beetroot, pomegranate and strawberry.

 

 

Sgroppino 90kr

Venetiansk dessertdrink gjord på citronsobet, mousserande vin, vodka och en skvätt grädde.

Venetian dessert drink made of lemon sorbet, sparkling wine and a splash of cream.

  

Gelato 30kr/kula

 

Fråga personalen om veckans utalda sorter med glass och sorbet.

Ask the staff about this weeks selection of ice cream and sorbet.

 

 

Tartufo 45kr/tartufo 

Hemmagjorda chokladtryfflar.

Homemade chocolate truffles.

Boka online

I bokningen får du din plats bekräftad med en gång.

Boka nu

Boka på telefon

Du kan ringa för att boka bord.
Ibland kan vi ha lite svårt att hinna svara.

+46 (0)8 612 70 24